Endobaby Magyarország

Endobaby Magyarország

Umeboshi Kuzu ital

2019. november 03. - Endobaby

Kuzu: A kuzu gyökér egyike a világ legnagyobb gyökeres zöldségének. Segíti az emésztést és a vastagbél működését. Kíválóan alkalmas savasodás enyhítésére, migrénes fejfájásra, magas vérnyomásra, váll és nyaki fájdalmakra, meghűlés és bármilyen fájdalom esetén.

Umeboshi szilva: valójában barackfajta, erősen lugosító hatása van a szervezetre. Kíválóan alkalmas gyomorbántalmak, másnaposság ellen, fáradtságra, tengeri betegségre, vérszegénységre, fejfájásra. Különösen gazdag citromsavban és foszforsavban. Természetes antibiotikum, fertőtlenítő és anti-aging hatású.

Elkészítés: 

Kiskanál kuzut elkeverünk egy kanál hideg vízbe, majd hozzáadjuk egy pohár hideg vízhez és feltesszük főni. Amint besűrűsüdött és áttetszővé vált, beleteszünk 1 db ume szilvát, vagy azonos mennyiségű umepasztát. 1-2 perc múlva lekapcsoljuk és pár csepp shoyuval vagy tamarival ízesítjük. Melegen fogyasztjuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://endo-baby.blog.hu/api/trackback/id/tr715285748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása